Україні потрібно припинити втрачати час, - блогер про реальний шлях у Європу

Україна, завдяки ліні, інфантильності і корупції - займає перші місця - в світових рейтингах найрізноманітнішого напрямку, від рівня корупції до рівня швидкості падіння економічних показників. Коли ми схаменемось?

Україні потрібно припинити втрачати час. Фотоілюстрація з архіву.

"Нам потрібно терміново припинити втрачати час. У будь-якої задачі повинен бути дедлайн, а у нас його немає - ми втратили мітку близько року тому. Шлях до Європи лежить не через результати референдуму в Голландії, а через зміну нашої хуторянської філософії "моя хата з краю", яка ніяк не дасть нам усвідомлення, що за 2014-2015 ми, завдяки нашому спільному егоїзму і небажанню асоціювати себе з суспільством, збідніли більше всіх в світі". Про це пише на своїй сторінці в Фейсбуці Ilia Kenigshtein, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"Доходы домохозяйств в Украине за 2015 г сократились на более, чем 40%, и это худший показатель среди всех стран - по репорту Global Wealth Report (2015), составленным Credit Suisse. Мы же ежедневно демонстрируем собственную личную псевдоуспешность, как бы бедность - это не про нас. Я понимаю, что жизнь с нами поступает жестоко, и мы все тоже достойны счастья. Но никто кроме нас в наших бедах не виноват. И никто, ни одна страна в мире, не презирает нас больше, чем мы сами себя.

Украина, благодаря лени, инфантильности и коррупции - занимает первые места - в мировых рейтингах самого разного направления, от уровня коррупции до уровня скорости падения экономических показателей. Это очень хреновый знак, говорящий о том, что мы - в полной жопе, а наше неумение делать выводы и действовать быстро и главное - сообща, лишает нас главной надежды выкарабкаться из этого дерьма. Лично я не представляю, как буду объяснять весь этот п*здец своей дочери когда она подрастет.

Мы же свободные люди. Мы же совсем недавно чуть ли не ежедневно заполняли первые полосы мировых газет. Восторженные полосы. Когда мы опомнимся?".

Українка Вероніка Мірошниченко зізналась, чому потиснула руку російській тенісистці

неділя, 5 травень 2024, 13:51

Тенісистка Вероніка Мірошниченко, яка має російський паспорт, поділилась спогадами з матчів проти представниць країни-агресора. Українка розповіла, що на емоціях потиснула руку росіянці Анастасії Тиханової, однак після цього ігнорувала всіх спортсменок...

"Йому треба вчити нашу історію": Зірка українського боксу розніс Ломаченка

неділя, 5 травень 2024, 13:14

Український боксер Тарас Шелестюк висловився про позицію ексчемпіона в трьох дивізіонах Василя Ломаченка щодо вторгнення Росії в Україну, передають Патріоти України. За словами спортсмена, його співвітчизник повинен вчити історію України. «Я роблю те, ...