Українка виграла чемпіонат світу з карате

Юна киянка отримала перемогу в усіх чотирьох поєдинках.

Юна переможниця Дарина Перетятько. Фото: sport.obozrevatel.comУкраїнка Дарина Перетятько стала чемпіонкою світу з кіокушин карате серед дітей, юнаків, юніорів, дівчат і молоді (до 25 років) у розділах "ката" та "куміте" на змаганнях, що відбулися в угорському місті Сентеш, повідомляють Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Учениця київського клубу "Тенно Доджо" і підопічна тренера Сергія Трофімця завоювала титул у категорії юніори (1997-1999 рр), до 65 кг, вигравши всі чотири поєдинки.

Зазначимо, що у світовій першості взяли участь 522 спортсмени з 22 країн світу. Україну на цьому чемпіонаті представляли спортсмени з кількох Федерацій.

"Нам говорили, що прогноз позитивний": На Рівненщині під час пологів померла дитина, а потім і її мати

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:38

На Рівненщині, у Костопільському пологовому будинку, після кесаревого розтину помер новонароджений, а за три дні померла і його мати. У жінки залишилося троє неповнолітніх дітей. Рідні звинувачують лікарів, поліція відкрила кримінальне провадження. Док...

У Краснодарі фекалії затопили вулицю "Руская". Місцева влада виправдовується - "проста дєньгі кончілісь"

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:05

Хоча Москва з 2022 року засекретила більшість статистичних даних не лише щодо втрат на фронті але і стану російської економіки та перерозподілу бюджетів, ознаки загального упадку відслідковуються за різними проявами. Як то здороження продуктів харчуван...