Українська Мадонна: Соцмережі в захваті від зворушливої фотосесії українки (фото)

Фотографу Анні Сеник (творчий псевдонім - Ładna Kobieta) вдалося показати материнську любов і тепло.

У мережі справжній бум викликала фотосесія в етно-стилі. Фото: ladna-kobieta.com.ua.

Користувачі мережі в захваті від ніжної фотосесії українки з маленькою дочкою в етно-стилі. Відповідними знімками українського фотографа Анни Сеник, які в повному обсязі можна подивитися на її персональному сайті www.ladna-kobieta.com.ua, діляться користувачі мережі, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Так, блогер Сергій Галецький на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook підписав фото "Українська мадонна ... краса бездоганна ...".

У той же час інший користувач мережі поділився публікацією Галецького і побачив в ній алюзію на знамениту картину італійського художника Леонардо да Вінчі: "Хіба не українська Мадонна Літта?"

Інші користувачі мережі також захопилися цими фото: "І не треба скромничати. Я, коли цю роботу побачив, у мене всередині все перевернулося, ще пару випадків таких було в житті ... перед оригіналами Тінторетто і Босха".

Відзначимо, що модель, яка взяла участь в цій зворушливій фотосесії, Ольга Лісовська також поділилася цим постом і своїми спогадами про зйомки: "Я дуже люблю цю серію робіт. Там вся моя любов до доні, гордість материнства перша і чарівність, коли годуєш свою крапельку ... Словами описати важко, але Aнні Сеник вдалося перенести і показати всім вам ці моменти ... Спасибі всім, хто до цього часу захоплюється і бачить, скільки теплоти в цих знімках! ".

Анна Сеник (творчий псевдонім - Ładna Kobieta) - український фотограф, працює в напрямку етно-фотографії, переважно рідної української тематики, проте жваво цікавиться автентикою інших народів. Співпрацює з музеями, колекціонерами старовинного одягу, народними майстрами, учасниками фольклорних ансамблів і всіма, хто пов'язаний зі збереженням і розвитком національної культури.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...