Українська співачка визнана найкрасивішою жінкою планети (фото)

Наталія Шелепницька перемогла на конкурсі краси Об'єднаних Націй "United Nations Pageants".

Наталія Шелепницька. Фото: прес-служба Н.Шелепницької.

Українська оперна співачка, народна артистка України, Посол Миру і Кавалер ордена Святої Марії Наталія Шелепницька перемогла на конкурсі краси Об'єднаних Націй "United Nations Pageants" і стала найкрасивішою жінкою планети. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-службу співачки.

Конкурс проходив на Ямайці 10 липня. Згідно з інформацією, українка отримала титул найкрасивішої жінки планети Земля "Mrs United Nations Earth".

Минулого місяця вона стала володаркою титулу першої красуні Європи (Mrs Europe) від Конкурсу Краси Об'єднаних Hацій.

Одному з загиблих було лише 20: За сьогодні в річці Тиса виявили тіла одразу шістьох людей, - журналіст із Закарпаття (фото)

понеділок, 6 травень 2024, 21:31

За сьогодні, 6 травня, в річці Тиса виявили одразу шість тіл потопельників. Про це повідомив журналіст Віталій Глагола, передають Патріоти України. "За інформацією від моїх джерел, 4 тіла було виявлено на українській стороні, 2 тіла на румунській сторо...

Ціна курсу варіюється від 395 до 600 грн: Експрессекретарка Зеленського розпочала власний бізнес

понеділок, 6 травень 2024, 21:05

Колишня прессекретарка президента України Володимира Зеленського та журналістка Юлія Мендель почала новий бізнес. Йдеться про курси для українців під назвою «Освіта за кордоном», зазначено на сайті курсу. Зокрема, за інформацією на сайті, «Освіта за ко...