Відома українська телеведуча виявилася ватницею, яка зневажає Гімн України і обожнює Путіна (відео)

Ватниця ​Алла Ковальчук - ведуча телепрограми «Все буде смачно» на каналі СТБ.

Алла Ковальчук виявилась палкою прихильницею Путіна. Фото: Smachno.ua.

Соціальні мережі обурило відео Алли Ковальчук, яке вона виклала на власному каналі в YouTube 1 січня. У півгодинному ролику розповідається, як Ковальчук з чоловіком йдуть у гості до якоїсь Лєни. Там вони під виступ Путіна по російському каналу зустрічають Новий рік, при цьому відверто знущаються з Гімну України — сміючись, співають з нього кілька рядків, передають Патріоти України з посиланням на Антикор.

«Ребята, давайте за россиян випьем, — пропонує тост Ковальчук і додає: — Мы же один народ».

Даний відеоролик викликав надзвичайне обурення в соціальних мережах. Коментарі здебільшого містять нецензурну лексику.

Користувачів соцмереж, серед яких відомі волонтери, вражає, що така ватниця працює на одному з центральних українських телеканалів — СТБ.

Цікаво, що сама Ковальчук, коментуючи відео, не бачить нічого поганого в тому, що пила за росіян та зустрічала Новий рік з Путіним. А тих, хто висловив критику, вважає людьми нерозумними та «безголовими».

Втім, пропонуємо читачам самим подивитися відео та зробити власні висновки.

Екстренер "Чорноморця" спрогнозував, чи зможуть українці вибачити Тимощуку зраду

субота, 4 травень 2024, 14:04

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич висловився щодо Анатолія Тимощука, який залишився в країні-агресора після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. В інтерв'ю "Українському футболу" наставник заявив...

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...