Українське - найкраще: Вишиванка стала популярною серед заможніх європейок (фото)

Вишиванка – це стильно, переконані за кордоном.

"Я от дивлюся на фото моїх інстаграмних подруг і дивуюся, наскільки наша вишиванка стала популярною серед елегантних заможніх жінок за кордоном", - пише на своїй сторінці в Фейсбук Natalie Gunko, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Як беззаперечно вони носять вишиті сукні, туніки, та блузи. У деяких з них бачу більше десятка вишитих українських речей.

Нашим жінкам можна подивитися і багато чому навчитися у них.

З яким взуттям та аксесуарами носити вишиванки, перш за все. Тут, звичайно, взуття і сумочки Гуччі, Валентино, та інших дорогих брендів, ціна яких від 1 до 3 тис долларів.

Але можна підбирати і інші варіанти, головне - знати як що до чого пасує.

І не соромитися носити вишиванки не тільки в День Незалежності, а і в інші літні і, навіть, осінні та весняні дні.

Декілька фоток з інстаграм, щоб побачити наочно".

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...