Українське "Мертве море" потерпає від вандалів

​Цілющі куяльницькі грязі були визнані еталонними для всіх інших курортів у часи СРСР. За деякими ознаками, вони мають кращі властивості ніж широко розрекламовані аналоги Мертвого моря у Палестині.

Куяльник, всесвітньо відомий колись курорт, перлина часів СРСР, наразі перебуває у досить жалюгідному стані Вся справа в тому, що державі, точніше топ-чиновникам, байдуже, зазначають Патріоти України.

Курорту і досі не надали вагомого статусу щоб зупинити вандалів, і звісно гроші на розвиток цілющої місцини під Одесою ніхто не виділяє.

Одеський губернатор каже, на березі лиману гроші буквально лежать під ногами. Адже тут понад 15 мільйонів кубометрів цілющої грязі. Але щоб розпочати її промисловий видобуток, необхідно залучити інвесторів, а це також неможливо зробити без статусу курорту державного значення. Ось як про це йдеться у сюжеті ICTV.

"Закрий рота і йди звідси": На Львівщині працівники ТЦК зупинили автівку волонтера (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:54

Працівники одного з Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) потрапили у черговий скандал. Цього разу подія сталася у Львівській області. Про це повідомляє видання "Четверта студія", посилаючись на місцеві Telegram-кана...

Український футболіст потрапив у расистський скандал у Франції

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:43

Півзахисник Бордо Данило Ігнатенко запам’ятався скандалом у домашньому матчі 24-го туру французької Ліги 2, у якому його клуб переміг Дюнкерк з рахунком 2:0, передають Патріоти України. Як пише L’Equipe, у цьому поєдинку українець нібито обізвав футбол...