Українські конструктори розробили бронежилет для собак, коти на черзі

Тепер бійці на передовій та волонтери говорять, що така броня не завадила б і іншим чотирилапим та крилатим "бандерівцям".

Друзі наші менші в сучасному світі іноді виконують не менш важливу роботу, ніж люди. І частіше за все, ця робота є надзвичайно небезпечною. З думкою про це конструктори компанії «Українська Броня» розробили сучасний та комфортний бронежилет для собак, передають Патріоти України.

Конструкція бронежилету «К9» розроблена таким чином, щоб його можна було швидко надягти, а в разі необхідності, навіть, переносити собаку – для цього призначені спеціальні плечові лямки та ручки. Жилет має більшу площу захисту (42 кв.дм.), меншу вагу (приблизно 1,1 кг) та нижчу ціну ніж у іноземних аналогів і при цьому є комфортним для собаки.

Незважаючи на те, що жилет має назву спеціального поліцейського підрозділу «К9», жилет може використовуватися не лише поліцейськими собаками, а й собаками, що знаходяться на прикордонній службі, собаками-розвідниками та навіть мисливськими собаками, бо на рівні з захистом від кулі ПМ, АПС, жилет може захистити від мисливського дробу та ікла кабана. З турботою про чотирилапих друзів, котрі ризикують своїм життям іноді більше ніж ми.


Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...