Українські легкоатлетки завоювали медалі в Швейцарії

Спортсменки отримали бронзову та срібну медалі на етапі "Діамантової Ліги"

Українські дівчата отримали дві медалі у Швейцарії. Фото: "Укроп.Ньюс"

Жіноча збірна України з легкої атлетики добре показала себе у Швейцарії та завоювала дві медалі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Ukropnews.

2 вересня у Цюриху естафетна команда України завоювала срібну та бронзову медалі у змаганнях "Діамантової Ліги". Наталія Погребняк, Олеся Повх, Єлизавета Бризгіна та Марія Ремень зайняли друге місце у командній естафеті 4 на 100 метрів з результатом 42, 76 секунди.

Наталія Погребняк також отримала "бронзу" з бігу на 100 метрів, показавши результат 11,23 секунди.

Наталія Прищепа встановила особистий рекорд з бігу на 800 метрів - 1.58,6, і цей результат забезпечив їй сьоме місце. Вітаємо наших спортсменок!

Дива не сталося: Помер чоловік, якому вперше пересадили генетично модифіковану свинячу нирку

неділя, 12 травень 2024, 18:52

62-річний Річард Слейман був першим пацієнтом, якому пересадили генетично модифіковану свинячу нирку. Чоловік помер майже через два місяці після трансплантації. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Массачусетська лікарня зазн...

Не хотілося воювати: Суд виніс вирок одеситу за ухилення від мобілізації

неділя, 12 травень 2024, 18:44

В Одесі чоловік отримав вирок суду за ухилення від мобілізації. Він одержав три роки позбавлення волі. Про це стало відомо із вироку Київського райсуду Одеси, передають Патріоти України. У документі йдеться про те, що чоловік після військово-лікарсько...