Українські силовики перекрили найбільший канал поставок продуктів, ліків та палива бойовикам "ДНР"

Чудову новину повідомив Сергій Білан, та додав, що наші герої повернулися зі спецоперації без втрат

Фото: "Фейсбук"7 вересня українські силовики провели спецоперацію в "сірій зоні" та перекрили найбільший канал поставок на окупований Донбас продуктів, медикаментів, паливно-мастильних матеріалів та інших товарів. Про це на своїй сторінці у "Фейсбуці" написав заступник голови Державної фіскальної служби Сергій Білан, повідомляють Патріоти України.

"Кілька годин тому завершилася безпрецедентна спецоперація. Вона проводилася податковою міліцією спільно з Центром спецоперацій СБУ в «сірій зоні» при координації керівництва штабу АТО. Детальніше на прес-конференції, яка відбудеться завтра о 14:00, розкажуть її безпосередні учасники. Скажу тільки, що сьогодні був перекритий найбільший канал поставок на непідконтрольну територію продуктів харчування, паливно-мастильних матеріалів, медикаментів та інших товарів. При цьому серед основних замовників таких поставок було так зване міністерство оборони "ДНР". Тобто товари йшли безпосередньо бойовикам.
На перевалочних базах проведені обшуки, затримані автомобілі з товаром. І слідчі дії ще тривають.
Проведення цієї спецоперації було пов'язане з серйозним ризиком. Тому що в самому селищі активно ведуть себе ворожі диверсійно-розвідувальні групи, постійно працюють снайпери, а на виїзді знаходиться блок-пост бойовиків.
Завдяки злагодженим діям правоохоронних структур, усі учасники - а в операції було задіяно понад 100 чоловік - повернулися без втрат.
Дякую нашим співробітникам за високий професіоналізм і мужність!", - написав Білан.

Слава Україні!


Вибігла на дорогу: У Львові водій мікроавтобуса збив 5-річну дівчинку

четвер, 9 травень 2024, 23:12

У Львові 40-річний водій Volkswagen скоїв наїзд на 5-річну дівчинку, яка вибігла на проїзну частину. Дитину з травмами госпіталізували до лікарні Про це повідомили у поліції області, передає "Еспресо.Захід". Дорожньо-транспортна пригода трапилася у сер...

Організатор п'яних вечірок, де принижували дівчат, вийшов з-під варти

четвер, 9 травень 2024, 23:03

Організатор блогерських вечірок Андрій Ярина вийшов з-під варти після внесення 272,5 тис. грн застави. Про це на запит Суспільного повідомили у Київській обласній прокуратурі, передають Патріоти України. Андрій Ярина – відомий як один із організаторів ...