Українські таланти: 15-річний патріот з Донецька оригінальним чином зібрав дані про 2027 російських терористів

Досвідчені експерти спочатку не дуже вірили в ідею хлопця, але ефект перевершив найсміливіші сподівання.

"Слава Україні!" для зареєстрованих терористів. Фото: znaj.ua.

15-річний Олександр, який переїхав з Донецька до Львова, знайшов оригінальний спосіб, як отримати інформацію про терористів. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на znaj.ua.

Хлопець створив сайт "Армія Новоросії", який нібито «поліпшить комунікації бійців між собою і волонтерами, організує збір адресної допомоги пораненим бійцям». Але за умови, що користувачі будуть там реєструватися і надавати про себе всі дані. За майже два місяці близько двох тисяч терористів залишили там особисту інформацію.

Ідея хлопця сподобалася працівникам центру «Миротворець», однак досвідчені експерти в неї спочатку не повірили. Але вже через 40 хвилин після старту роботи «Армії Новоросії», свої дані там залишили кілька десятків бойовиків. І замість двох тижнів сайт працював кілька місяців, оскільки бойовики активно там реєструвалися, залишаючи інформацію про себе. Сайт запустили 27 листопада 2015 року. Щоб заохочувати терористів зареєструватися на цьому ресурсі, учасникам пообіцяли цінні призи за акцію «Приведи друга».

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...