Українській фотограф став фіналістом престижного міжнародного конкурсу

Відображення в світлині гармонії єдності 30-метрової титанової арки й дерева вразило глядачів.

Поєднання архітектури та природи. Фото:Олександр Нестеровський

Український фотограф Олександр Нестеровський став одним із переможців міжнародного конкурсу The Art of Building. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на ArchDaily.

Конкурс архітектурної фотографії The Art of Building оприлюднив 15 найкращих робіт, які стали фіналістами відбору. До списку увійшов знімок арки Дружби народів від українського фотографа.

"Ця фотографія відображає об'єднання природи та архітектури, гармонію єдності 30-метрової титанової арки й дерева", – розповідає автор про знімок. Переможців оголосять 7 лютого 2017 року. Голосування глядачів триватиме до 23 січня 2017 року.

"Визволитель" не стерпів відмови: У Севастополі окупант ударив дівчину ногою в обличчя за відмову танцювати лезгинку (відео)

неділя, 5 травень 2024, 10:43

Російські окупанти продовжують тероризувати мирне населення окупованих територій України. У Севастополі (Крим) військовий із угруповання "Шторм Z" ЗС РФ напав на дівчат. Постраждала записала інцидент на відео, передають Патріоти України. Інцидент трапи...

Надія на світле майбутнє: Благодатний вогонь прибув до України

неділя, 5 травень 2024, 10:25

Благодатний вогонь прибув до України. Пізно вночі скаути доправили його до пункту пропуску "Старокозаче", що на українсько-молдовському кордоні. Про це повідомили у Державній прикордонній службі України. Вогонь з Єрусалиму зустріли капелани та прикордо...