Українського вченого в "ДНР" заарештували через "неправильну переписку в Facebook", - дружина розповіла подробиці

У тих, хто прийшов в квартиру, не було документів і ордеру на обшук і вони не викликали понятих.

Донецький вчений Ігор Козловський. Фото: соцмережі.

Українського вченого-релігієзнавця Ігоря Козловського заарештували в окупованому Донецьку через "неправильну переписку в Facebook". Про це заявила дружина вченого Валентина Козловська, повідомляють Патріоти України з посиланням на Дождь.

За її словами, її чоловік був затриманий "десь серед дня в місті", під час затримання у нього забрали ключі від квартири. Після цього представники "влади" ДНР" прийшли в квартиру до Козловських і провели там обшук. Козловська повідомила, що сусіди "тільки бачили, що в квартиру заходили люди в штатському та чули, як падали книги".

За словами дружини вченого, обшуки в квартирі проходили двічі: перший раз - коли невідомі звернулися до сусідки квартири з питанням про сина Козловського, вона відповіла їм, що необхідно дочекатися господаря. Прозвучала фраза (людини в цивільному): "Він не прийде".

У тих, хто прийшов в квартиру, не було документів і ордеру на обшук і вони не викликали понятих. Дружина вченого також повідомила, що говорила по телефону з одним із присутніх у квартирі людей, і він сказав їй, що Козловського затримали за "неправильну переписку в Facebook".

Тато чи мама? Вчені пояснили, від кого діти успадковують розумові здібності

четвер, 28 березень 2024, 18:30

Інтелект, як і інші здібності дитини визначається спадковими факторами та неспадковими факторами. Як стверджують вчені інтелект - це лише на 40–60% спадковість, решта залежить від впливу середовища. Науковців давно цікавило питання, хто в цих відсотках...

Шокуючий інцидент: На Кіровоградщині чоловік відібрав зброю у поліцейського та вистрілив собі у голову

четвер, 28 березень 2024, 17:23

У місті Світловодськ Кіровоградської області чоловік скоїв самогубство, відібравши зброю у поліцейського. Пpо це "Суспільне" повідомила речниця територіального управління Державного бюро розслідувань у місті Миколаїв Ольга Проценко, передають Патріоти...