Український генерал розповів, як вчинити з терористкою Дрюк, яка перейшла на бік ЗСУ

Танкістка бойовиків так званої "ДНР" Світлана Дрюк, яка перейшла на сторону України, повинна понести кримінальну відповідальність. Про це пише ресурс "Новини Донбасу", посилаючись на слова командувача Операцією Об'єднаних сил (ООС) Сергія Наєва, повідомляють Патріоти України.

"В Україні створені такі умови, що люди які помилилися досить серйозно - скоїли злочини - можуть перейти на бік добра, на сторону українського народу", - сказав він.

Також Наєв підкреслив, що кожен повинен відповісти за скоєне. "Якщо в її діях є склад злочину, а з того, що мені відомо так і є, людина повинна відповісти. <...> Після звільнення з відповідних установ, може стати повноцінною громадянської України", - констатував командувач ООС.

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...