Український голкіпер видав феєричну гру в іспанській Примері (відео)

Поєдинок на "Ванда Метрополітан" став визначним для українських уболівальників. Дискваліфікація основного голкіпера дозволила зайняти місце у воротах "Леганеса" українцеві Андрію Луніну. А на фланзі розташувався ще один українець Василь Кравець.

Андрій Лунін

У першому таймі на полі точилася неспішна гра і гостроти біля воріт суперників було вкрай мало, передають Патріоти України.

"Матрацники", які проводили зустріч без кількох ключових гравців, створили тільки два епізоди, які претендували на звання гольових. Перший - це удар Грізманн з кута штрафний, після якого м'яч пролетів над поперечиною. А в другому вже довелося вступити в гру Луніну. Колишній голкіпер "Дніпра" зловив м'яч після удару головою іншого екс-дніпрянина Ніколи Калініча. На перерву команди пішли з логічними нулями на табло.

Повели в рахунку "матрацники" на початку другої половини зустрічі. Кеннет Омеруо в штрафній зачепив Корреа і арбітр вказав на 11-тиметрових позначку. До м'яча підійшов Сауль і ... не зумів пробити Луніна. На щастя для "Атлетіко", українець відбив м'яч перед собою, а підбіг Сауль виправив свою помилку. Через кілька миттєвостей ворота "Леганес" виручила поперечина, в яку потрапив м'яч після удару Парті. А в середині другого тайму знову блискучу реакцію продемонстрував голкіпер гостей, після удару Лемара зі штрафного кінчиками пальців переправив м'яч в штангу.

У заключній частині матчу футболісти "Леганес" володіли територіальною перевагою, але не змогли що-небудь спантеличити оборону суперників.

Чемпіонат Іспанії. 27-й тур.

"Атлетіко" - "Леганес" - 1: 0

Сауль Ньігес (50)

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...