Український курорт "Буковель" потрапив у гучний скандал: "Як у Москві!"

У мережі також нагадали, що співвласником курорту є нардеп і кандидат у президенти України Олександр Шевченко.

У буфеті українського курорту "Буковель" склянка компоту коштує 50 грн. У мережі обурилися подібними цінами і порівняли їх із московськими.

Фотографію з кафе "Буковеля" оприлюднив на своїй сторінці у Facebook адвокат Ігор Сєрков. Він також наголосив що співвласником курорту є нардеп і кандидат у президенти України Олександр Шевченко.

"Друзі, Ви його знаєте. Його рекламу по всіх каналах постійно демонструють — у вишиванці, у колі сім'ї і простих людей розповідає, як у кілька разів знизить ціни на продукти харчування, як підвищить соціальні стандарти, як чинна влада грабує простих українців. Подивіться, будь ласка, на фото і зверніть увагу на "народну" ціну компотику у скромному буфеті курорту "Буковель" і зробіть висновки самі...", — написав Сєрков.

Ситуація викликала хвилю злості в мережі. Багато хто поскаржився на той факт, що за таких цін відпочивати українцям дешевше за кордоном, ніж у рідній країні.

"А я думаю, звідки у нього такі гроші для такої реклами, а він такі ціни здирає з людей і туристів! Дуже "порядний" кандидат у президенти!!!", "Ну так все правильно! Якщо є гроші на поїздку в "Буковель", то 50 грн — це мізер для таких людей!", "Я у них каву пив за 50 грн у 2012 році. Цікаво, скільки зараз вона коштує"," Є гарна приказка — у кого немає грошей на "Буковель", їдуть в Австрію кататися" , "Ціни як у Москві", — написали у коментарях.



"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....

"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...