Український заробітчанин таємниче загинув у Франції (фото)

29-річний Василь Штанграт загинув у Франції. Він зник безвісти 8 вересня, а тіло знайшли 2 жовтня, повідомляють Патріоти України.

Згорьовані батьки хочуть поховати сина в Україні, уникнувши кремації, однак на це потрібні чималі кошти. Просять допомогти. Таке повідомлення поширюють у Фейсбуці. Підтвердження інформації є на сторінці франко-української спільноти "ART culture et créativité.


Штанграт Василь Романович уродженець с. Стінка Бучацького району Тернопільської області. Працював в Парижі на будові два з половиною місяці. Жив за Парижем в містечку Бонді разом з односельцем. Мав при собі біометричний паспорт з непросроченим коридором. В суботу 8-го вересня Василь не повернувся з роботи. Тоді його бачили востаннє.


"Бавовна" наводить жах? Опитування показало, чого найбільше бояться росіяни

четвер, 25 квітень 2024, 7:25

У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...

Удар по шпигунській мережі китайців: Байден підписав закон про заборону в США TikTok. Коли та за яких умов почне діяти

четвер, 25 квітень 2024, 7:15

Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...