Українці все більше купують електромобілі: ТОП-5 найпопулярніших марок

За рік в Україні в 2.4 рази піднявся попит на електромобілі.

Про це повідомляють в асоціації "Укравтопром", передають Патріоти України.
Відзначається, що за листопад 2018 року первинну реєстрацію пройшли 598 електромобілів. При цьому уточнюється, що 80% від ринку електрокарів складають машини з пробігом.
Відомо, що найбільш популярним електромобілем в Україні з величезним відривом залишається «Nissan Leaf». За листопад даний автомобіль придбали 344 українця.
Другим за популярністю є BMW i3, який купив 41 українець.
Tesla S на третьому місці за популярністю. За місяць таку машину купили 34 українця. На четвертому і п'ятому місяці відповідно знаходяться Renault Zoe (28 одиниць) і Fiat 500e (24 покупця).
З початку 2018 року в Україні пройшли реєстрацію 4812 електромобілів, що вдвічі більше ніж за такий же період часу в 2017 році.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...