Україну накриє антициклон: Синоптики розповіли, чого чекати

За словами Діденко, найближчої ночі варто очікувати погодних нюансів.

Фото: ЗМІВ Україну 24-го березня прийде антициклон, який принесе багато сонця і невелике потепління. Вдень температура повітря не підніметься вище +1 +5 градусів, при цьому може опуститися і до -1-3 градусів, повідомляють Патріоти України.

"Чорноморський циклон закине мокрого снігу і дощу на південь України. Опади дотягнуться до Дніпра, Донецька і Кропивницького. Але це - тільки вночі. Вдень циклон "з'їде" на Туреччину", - пише вона.

Синоптик зазначила, що в Києві на вихідних не буде опадів, але вночі варто чекати морозу. "Кому треба в дорогу саме в нічні години, - дороги і тротуари можуть бути небезпечно слизькими. А вдень - насолоджуйтеся сухою погодою, приємними, хоча і маленькими "плюсами" і навіть пухнастим березневим сонцем", - додала Діденко.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...