Україну накриють снігопади: Синоптики озвучили свіжий прогноз погоди

Погода в Україні у вівторок, 25 грудня, буде холодною. По всій Україні синоптики обіцяють сильні опади та штормовий вітер. Про це інформують синоптики Укргідрометцентру, повідомляють Патріоти України.

Найтепліше, традиційно, буде у Криму. Так, на півострові повітря прогріється від +1 до +3 градусів. Найхолодніше буде у низці північних та східних областей. Зокрема, на Київщині, Чернігівщині, Сумщині та Полтавщині слід очікувати від -1 до -6 градусів морозу.

По всій території України й надалі пройде мокрий сніг із дощем. На Півночі та Заході завтра буде сніг, але без фанатизму. Похолодає до невеликого морозу. Ожеледиця! – повідомляє синоптик Наталка Діденко на Facebook-сторінці.

Вітер буде південним, 7 – 12 метрів за секунду. У Києві температура повітря коливатиметься від -4 до -6 градусів, а також падатиме сніг.

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно