"Украина должна взять самоотвод в пользу Австралии" - радянський актор зробив скандальну заяву після "Євробачення"

Станіслав Садальський вважає, що в Україні йде громадянська війна.

Станіслав Садальський. Фото:mirvideos.narod.ru

Радянський і російський актор Станіслав Садальський заявив, що Україна повинна відмовитися від проведення міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення" на користь Австралії, яка посіла друге місце. Про це написав сам актор у своєму блозі, інформують Патріоти України.

"Для чего все это? Чтобы снова нищая Украина жаловалась на весь мир, что они такие бедные, на них снова напала Россия и они не могут провести конкурс? Украина должна взять самоотвод в пользу второго победителя - Австралии. А вы как считаете?" - пише Садальський.

Він заявив, що в Україні йде громадянська війна.

"Страна, в которой идет гражданская война и война со своим собственным народом, не может проводить данный конкурс", - зазначив актор.

У відповідь на це нардеп з Радикальної партії, син українського поета Юрія Рибчинського Євген закликав Росію самe відмовитися від Євробачення.

"Станислав "Кирпич" Садальский заявил московским ордо-сми, что Украина должна взять самоотвод по Евровидению из-за того, что на ее территории якобы идет гражданская война. Ну во-первых, не гражданская, а великая отечественная война украинского народа против кремлевских орд.

F во-вторых, может взять самоотвод именно Россия из-за того, что на ее территории происходят регулярные массовые проявления маразма, паранойи, шизофрении и формирование культа личности", - зазначив нардеп.

"Однако мы - толерантная нация, у нас даже с пособников преступного режима никто государственных званий не снимает. А московским певцам иногда даже ставят высший балл. Потому что хорошую песню от лжи мы всегда умели отличить!" - додав він, маючи на увазі, що українські телеглядачі поставили російському учаснику Євробачення 2016 Сергію Лазарєву 12 балів.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.