Унікальні кадри з передової: Опубліковані фото тварин, з якими бійці АТО несуть нелегку службу

Відомо чимало випадків, коли тварини в зоні АТО часто ціною власного життя рятували українських солдатів.

У зоні АТО поруч з українськими захисниками перебувають вірні чотирилапі друзі. Фото:grominfo.eu

Альбом зі світлинами тварин, які пліч-о-пліч знаходяться у зоні АТО з нашими захисниками,був створений в 2014 році, практично на самому початку окупації проросійськими найманцями окремих районів Донецької та Луганської областей. Кішки, собаки, кози, птахи, черепахи і навіть морські птахи щодня прикрашають та полегшують суворі будні українських захисників на Донбасі. Про це розповідається на офіційній сторінці Міноборони у Facebook, передають Патріоти України.

Різних зворушливих кадрів зібралося чимало, на офіційній сторінці Міністерства оборони України знімки українських бійців з'являються щодня. З сотень фотокадрів на нас дивляться наші брати менші, без яких українські герої вже не уявляють свій військовий побут.

Адміністратори спільноти намагаються оновлювати фотоальбом кілька разів на день і дуже просять допомагати знімками, на яких відображені фронтові улюбленці із зони антитерористичної операції.

"Ми не могли залишитися осторонь і не створити окремий альбом. Це справжні помічники і друзі наших хлопців на передовій! І забувати про них не можна, це було б несправедливо. Допомагайте нам, надсилайте фото", - підписали вони такими словами фотоальбом.

Одна з підписників сторінки написала, що довго думала над тим, чому волелюбні тварини, зокрема коти і собаки, самі приходять до українських бійців і залишаються з ними назавжди.

"Їм просто не промили мізки, як тим людям, що живуть на Донбасі. Вони не знають, що таке" руцькій світ ", тому і тягнуться до наших", - висловила думку українка.

В альбомі є кадри з тваринами з Мар'їнки, Пісок, Станиці та інших відвойованих українськими солдатами у терористів територій. "Наші хвостики" - так ласкаво називають тварин бійці - несуть службу в лісі, на блокпостах та інше.

До слова сказати, відомо чимало випадків, коли тварини в зоні АТО часто ціною власного життя рятували українських солдатів.

Перейдуть в онлайн-формат: Росія скасовує проведення ходи "Безсмертний полк"

вівторок, 23 квітень 2024, 19:40

У Москві скасовано проведення ходи «Безсмертний полк» 9 травня. Натомість подія відбудеться в онлайн-форматі. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на організаторів акції, передають Патріоти України. Як заявила перша заступниця голови комітету...

"Ніхто з його рідні в РФ більше не живе, але...": Легенда українського тенісу звинуватив зірку Росії в лицемірстві

вівторок, 23 квітень 2024, 19:28

За словами спортсмена, він вважає Медведєва лицеміром, який не висловився про війну в Україні. «Я знаю, що він із сім'єю виїхав із Росії у 2017 році. Ніхто з його близьких у Росії не живе. Але він, як риба, набрав у рот води, він досі мовчить і нічого ...