Упав і більше не встав: На Буковині таємниче загинув екс-депутат

Тіло чоловіка знайшли місцеві мешканці.

Ілюстрація: ЗМІ

На Буковині таємниче загинув екс-депутат - його тіло знайшли в полі в снігу. Це сталося вранці 18 березня в селі Давидівка, повідомляють Патріоти України з посиланням на іноЗМІ.

Місцеві жителі знайшли тіло літнього чоловіка. За їх словами, мертвим виявився 71-річний працівник школи і колишній депутат сільської ради семи скликань.

Напередодні смерті його бачили вчора ввечері - в лазні. Після цього він попрямував додому. Місцеві журналісти відзначають, що найімовірніше, в снігопаді загиблий натрапив на огорожу поля, впав і розбив обличчя. Після цього він залишився лежати, надалі у нього зупинилось серце.

Містяни були неабияк вражені: У центрі Ужгорода помітили косулю (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:14

У центрі Ужгорода помітили косулю. Дика тварина неабияк здивувала містян. Про цю подію повідомив журналіст Віталій Глагола та оприлюднив відео, передають Патріоти України. "Косуля в центрі Ужгорода! Тварину помітили біля пішоходного мосту о 10 годині р...

За стрілянину біля ресторану в Гельсінкі: У Фінляндії затримали депутата

субота, 27 квітень 2024, 21:59

У Фінляндії затримали депутата від партії Істинних фінів Тімо Ворнанена за стрілянину біля ресторану в центрі Гельсінкі. Видання YLE повідомляє, що у пресрелізі поліції про інцидент не згадується ім'я депутата, але інформація збігається з раніше відоми...