Уряд прийняв нове рішення по трансляції аналогового ТБ в Україні

Кабінет міністрів продовжив у деяких регіонах України мовлення аналогового телебачення до 1 травня 2019 року. Про це йдеться у постанові уряду №667, опублікованій на сайті Кабміну, повідомляють Патріоти України.

Дія документу розповсюджується на визначені Нацрадою з телебачення і радіомовлення телеканали на територіях, що межують з Росією та та окупованими територіями.

Також аналоговий сигнал поки що посилатимуть канали "на територіях, де розповсюджуються програми ПАТ "НСТУ" і телерадіоорганізацій місцевого мовлення, які не мають ліцензій на цифрове мовлення".

Раніше Нацрада з телебачення і радіомовлення внесла до Кабміну пропозицію про необхідність збереження аналогового мовлення на кордоні з Росією, де існують ризики інформаційного впливу країни-агресора.

У червні Кабінет міністрів пролонгував терміни використання радіотехнологій аналогового телевізійного мовлення до 31 серпня 2018 року для всіх областей, крім Києва та Кіровоградської області, де термін відключення аналогового мовлення – 31 липень 2018 року.

Синоптики попереджають про сильні заморозки в Україні: Де різко знизиться температура

четвер, 18 квітень 2024, 9:50

Синоптики попереджають про суттєве погіршення погоди та зниження температури в Україні. Так, у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні мет...

Тису перепливати не знадобилось: На Закарпатті ухилянт епічно обвів навколо пальця прикордонників та втік в Угорщину, де його радісно прийняли

четвер, 18 квітень 2024, 9:32

Вартові кордону виявились явно не готовими до такого шустрого клієнта у 50 років з гаком. На Закарпатті чоловік на КПП "Астей" (Лужанка) вирвався від прикордонників і втік в Угорщину. . Як повідомляє журналіст Віталій Глагола з посиланням на джерела ...