Урок ввічливості: Британська бабуся гуглить зі словами «будь ласка» і «спасибі»

З новітніми технологіями сьогодення люди забувають про вдячність і вихованість… Бабуся показала, що у будь-якому випадку і ситуацї не варто забувати про ці високі поняття!

Британська бабуся гуглить зі словами «будь ласка» і «спасибі». Фото: chelnews.com.

Британець Бен Джон якось відкрив ноутбук своєї 86-річної бабусі Мей Ешуорт, де виявив пошуковий запит, який вона залишила. Онука вразило те, з якою ввічливістю жінка звернулася до Google. Вона написала: "Будь ласка, расшифруй ці римські цифри mcmxcviii, спасибі тобі". Про це розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Бен зробив скріншот і опублікував його у своєму Twitter. За кілька днів його запис набрав майже 7500 ретвітів.

Джон запитав бабусю, навіщо вона пише в рядку пошуку «будь ласка» і «спасибі». Виявляється, жінка переконана, що таке формулювання є стандартним.

Коментатори дуже тепло відреагували на запит бабусі. Один з користувачів зазначив, що бабуся Мей буде єдиною, хто залишиться в живих, коли машини повстануть проти людей.

Незабаром на запит звернули увагу і представники самого Google, які настільки ж ввічливо відповіли бабусі, що римським цифрам «mcmxviii» відповідає «1998».

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...

На Закарпатті 19-річний хлопець зґвалтував дитину, справою зайнялася поліція

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:15

На Закарпатті правоохоронці затримали 19-річного мешканця Мукачівського району, який зґвалтував 13-річну дівчину. Про це повідомили у поліції Закарпатської області, передають Патріоти України. Про постраждалу дівчину їм повідомили у медзакладі, куди в...