Усе не так: Мати по-звірячому закатованої в Італії українки зробила гучну заяву

Жінка переконує - багато інформації, поширеної в ЗМІ, - неправда, і вірить, що донька жива.

Софія Мельник. Фото: ЗМІ

Мати Софії Мельник, про загибель якої в Італії стало відомо напередодні, не вірить в те, що її дочка померла, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Крім того, жінка спростувала, що українка жила в Італії протягом 10 років. Софія Мельник емігрувала за кордон в 2001 році.

За словами матері загиблої, вона дізналася про всі події 21 грудня. На той час вона перебувала в Італії, тому, сумніваючись в правдивості інформації, здала зразки ДНК на експертизу. Результати аналізу Софії Мельник повинні надати протягом декількох днів.

"Я чекаю аналізи ДНК. Я не вірю, що це моя дочка", - заявила мати українки.

Крім того, жінка спростовує інформацію, яка поширилася в ЗМІ, щодо активного особистого житті її дочки. Вона передбачає, що Софію Мельник могли любити багато чоловіків, але це не означає, що вона відповідала їм взаємністю.

У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...