"Усі залишки вже з'їли": У РФ зникли життєво важливі ліки, росіяни в паніці

"Аміодарон" входить у список життєво необхідних і найважливіших лікарських препаратів.
У Росії зникли важливі ліки. Ілюстрація: соцмережі.

У Росії виник дефіцит кардіологічного препарату "Аміодарон" у таблетках. Про це розповів завідувач відділенням кардіореанімації Міської клінічної лікарні №29 (Москва) Олексій Ерліх. За словами лікаря, російські пацієнти кілька тижнів не можуть купити цей препарат, передають Патріоти України.

Представник основного постачальника "Аміодарону" на російський ринок, французької Sanofi, підтвердив, що у компанії виникли перебої з поставками в Росію. Наступна буде в квітні 2019 року. Причину перебоїв у Sanofi не уточнили.

"Аміодарон" входить у список життєво необхідних і найважливіших лікарських препаратів. Він бореться з порушеннями серцевого ритму і здатний запобігти раптовій смерті. На сервісах із пошуку і замовлення ліків в аптеках Москви "Аміодарону" в таблетках на 15 березня не було. У соцмережах розгорається паніка. "Усі залишки вже з'їли", – пишуть росіяни.

Джерело: РБК.ру

Зливав ворогу позиції ЗСУ: Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави

четвер, 25 квітень 2024, 9:59

Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП митрополита Арсенія, який поширював інформацію про розташування Сил оборони України, взяли під варту, передають Патріоти України. Дослівно: "За клопотанням прокурорів Донецької обласної прокуратури уродженцю Респуб...

"Секс веде до... тероризму": У Росії закликали боротися зі сферою інтимних послуг

четвер, 25 квітень 2024, 9:57

Член громадської ради при ГУ МВС РФ у Москві Юрій Шаркович стверджує, що понад 10% росіян зайняті у сфері інтимних послуг, передають Патріоти України. Як розповіли у Telegram-каналі SOTA, про це він заявив на форумі так званої «ліги безпечного інтернет...