Усі затримані: В Іспанії спіймали групу українців-підпільників (фото, відео)

Під час проведення слідчих дій було вилучено устаткування для виробництва 2 млн сигарет на добу, 200 ящиків тютюнових виробів та сировину для виробництва ще близько 3 тисяч ящиків. Триває досудове слідство.

Фото: ДПСУ

Правоохоронці Іспанії затримали 7 громадян України, що працювали на підпільній тютюновій фабриці. Про це йдеться на сайті Державної прикордонної служби України, повідомляють Патріоти України.

"Учора, 5 грудня, в районі одного з міст іспанської провінції Гранада правоохоронці, в тому числі представник Держприкордонслужби України, виявили нелегальну фабрику з виробництва тютюнових виробів. На ній затримали організатора, а також громадян Португалії, Іспанії та 7 громадян України", - розповідають у ДПСУ.

За даними служби, в результаті реалізації спільного плану дій українських прикордонників й іспанських правоохоронців був встановлений основний організатор незаконного виробництва - іноземний громадянин, а також його пособник, громадянин України. Останній залучав до злочинної діяльності своїх співвітчизників.

Чи можна жінкам приходити до церкви в штанах: У ПЦУ дали відповідь

четвер, 25 квітень 2024, 16:30

До храму жінки можуть заходити у штанах. Подібних заборон насправді не існує, повідомили в Православній Церкві України, передають Патріоти України. "Немає в нашій Церкві такої заборони. Та й в інших Православних Церквах світу (окрім МП, очевидно) подіб...

Литва може допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку: Міністр виступив із заявою

четвер, 25 квітень 2024, 16:22

Литва може сприяти Україні в поверненні чоловіків призовного віку. Однак спершу варто дочекатися, як цю процедуру реалізовуватимуть у Польщі. Про це заявив міністр оборони Литви Лаурінас Кащюнас, передають Патріоти України. Очільник литовського оборонн...