"Усім потрібен дім": Ролик про переселенців з Луганська і Донецька змусив плакати українців і отримав міжнародне визнання (відео)

Ніхто не розповість про переселенців, краще нас самих.

Скріншот

Анімаційний фільм "Усім потрібен дім", авторами якого стали переселенці з Донбасу, отримав дві нагороди на національному конкурсі соціальної реклами. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив один із творців ролика Макс Коротич, передають Патріоти України.

"Ніхто не розповість про переселенців, краще нас самих. Так вирішили, і в той же вечір накидали 6 сценаріїв для соціального ролика. У підсумку, 2 золота на фестивалях соціальної реклами. Вся робота, від ідеї до озвучення, зроблена нами, "переміщеними особами", - написав він. "А ще сьогодні вся "донецька" стрічка рефлексує про події дворічної давності. Мені теж є, що сказати про це, тільки ось час ще не настав. А поки живемо сьогоденням і робимо те, що повинні", - додав Коротич.

В описі до ролика нагадується, що 1 500 000 мільйона людей залишилися без даху над головою в результаті військових дій на Донбасі. "Тисячі людей щодня отримують відмови в оренді житла від своїх співгромадян через свою прописку. Анімаційний фільм "Усім потрібен дім" створено творчою командою переселенців. Це ті люди, які щодня відчувають недовіру з боку співгромадян. Однак ми розуміємо, що Україні потрібен час, щоб змінити ситуацію. Ми сподіваємося цією історією зробити маленький крок до розуміння один одного. Перш за все всі ми - громадяни України, незалежно від прописки", - наголосили автори фільму.


Російський футболіст поскаржився на ромів та маленьку зарплату в Словаччині

неділя, 5 травень 2024, 20:50

Російський футболіст Микита Глушков розповів, що його шокувало під час виступів у Словаччині, передають Патріоти України. «У словацькому місті Требішов було населення близько 30 тисяч, і третина – роми. Вечорами було небезпечно гуляти – раптом хтось із...

Зірка "Титаніка" і "Володаря перснів": Помер відомий британський актор

неділя, 5 травень 2024, 20:15

Британський актор Бернард Гілл, який зіграв капітана Едварда Сміта в оскароносному фільмі Титанік, помер 5 травня рано вранці. Сумну новину повідомив агент Гілла, передають Патріоти України. Бернарду Гіллу було 79 років. Причина смерті поки що не назив...