Усміхнена собака президента Фінляндії випередила його в популярності (фото)

​Бостон-тер'єр Саулі Нііністе на прізвисько Ленну - справжня зірка соціальних мереж. Особливо він популярний в Twitter, де Нііністе любить публікувати свіжі знімки з чотириногим другом.

Саулі Нііністе зі своїм улюбленцем. Фото: Твіттер.

Користувачів соцмереж зачарувала собака президента Фінляндії Саулі Нііністе - 5-річний бостон-тер'єр на прізвисько Ленну, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Після того, як сімейство Обам покинуло Білий дім, світове співтовариство відчуло різку нестачу знімків політичних домашніх улюбленців. Португальські водяні Бо і Санні не раз потрапляли в пресу під чарівними заголовками.

А ось у новоспеченого президента США Дональда Трампа тварин немає. Але не біда. Журналісти вже знайшли нового фаворита.

Ним став улюбленець лідера Фінляндії - пес Ленну. Популярність прийшла до собаки в кінці грудня 2016 року, коли про нього написало місцеве видання Yle.

Тепер же бостон-тер'єр - зірка соціальних мереж. Особливо він популярний в Twitter, де Нііністе любить публікувати свіжі знімки з чотириногим другом.

Друг намагався врятувати, але марно: В Одесі чоловік зарізав 16-річного підлітка (фото, відео)

середа, 8 травень 2024, 13:52

В Одесі правоохоронці затримала чоловіка, якого підозрюють у вбивстві 16-річного школяра. Про це повідомили в ГУНП Одеської області, передають Патріоти України. Зазначається, що ввечері 6 квітня двоє підлітків йшли додому, коли незнайомі чоловіки попро...

"Бидло не буде з цього сміятись, тому що стане неприємно": Військовий запропонував "Кварталу 95" сюжети для трьох номерів

середа, 8 травень 2024, 13:44

Ветеран АТО і учасник бойових дій на Донбасі Антон Колумбет відреагував на черговий скандал, у який втрапили гумористи студії «Квартал 95» – цього разу вони розбурхали мережу недоречними жартами про військових, передають Патріоти України. Колумбет заз...