"Утекай!": Зоряну і Шкіряку присвятили пісню (відео)

В пісні закликають Олександра Захарченка і Ігоря Плотницького здатися - в українській тюрмі їм буде краще, ніж стати наступними від рук "Зоряна і Шкіряка".

Зорян і Шкіряк. Фото: Фейсбук.

У мережі написали жартівливу пісню про героїчні звершення радника міністра внутрішніх справ України Зоряна Шкіряка. Відповідний кліп був опублікований на сторінці користувача Мірко Сабліч в Facebook, передають Патріоти України.

Творці ролика відзначають, що у них виникли проблеми зі студією звукозапису, і музикантам довелося записуватися в "похідних умовах".

У ролику згадують загиблих ватажків терористів "ДНР", які, на думку авторів, були ліквідовані Шкіряком.

Пісня так само закликає ватажків терористів Олександра Захарченко та Ігоря Плотницького здатися київській владі. Їм пояснюють, що життя у в'язниці краще, ніж загинути від рук російських спецслужб.

Креативний проект був позитивно сприйнятий глядачами і отримав хороші відгуки. У коментарях користувачі попросили радника міністра не відкладати з усуненням терористів, що ще залишилися.

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...