Утруднити пожирання раком організму: Вчені з'ясували, яке харчування протистоїть онкології

Звичайно, сама по собі онкологічна дієта не зможе завернути процес назад. Однак правильне харчування сприяє спротиву організму і сприяє успіху медичного курсу.

Вчені в ході досліджень підтвердили, що людям, котрі страждають від раку мають потребу у великій кількості білка, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Тому щодня пацієнти з цим діагнозом мають з'їдати більше 10 яєць. Вживання необхідної кількості білка посприяє успішній боротьбі з раком.

Медики стверджують, що онкохворим необхідно вживати білок в розмірі 2-3 г на один кілограм маси свого тіла. Людина з вагою 60 кг має з'їдати в день більше 10 яєць. Відповідно більш дебелі повинні їсти ще більше продуктів, що містять білок. Якщо розбавити раціон м'ясом курки, число яєць для споживання можна знизити.

Лікарі настійно рекомендують дотримуватися такого показника вживання білка, так як високий вміст цього компонента в організмі посприяє якнайшвидшому одужанню.

Новий закон про мобілізацію в Україні: Прикордонники анонсували зміни в правилах виїзду за кордон

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:45

Після того, як новий закон про мобілізацію набере чинності, частині українських чоловіків слід очікувати не тільки штрафів за відмову оновлювати свої дані, але й зміни правил виїзду за кордон. Про це заявив речник Державної прикордонної служби України ...

Обрали свій шлях: Скільки церков перейшли до ПЦУ після початку повномасштабного вторгнення

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:30

Понад 8 тис. церков УПЦ МП досі діють на території України. Від початку повномасштабного вторгнення їх кількість зменшилася лише на 685 громад. Про це повідомляє "Опендатабот", передають Патріоти України. На початку повномасштабного вторгнення в Украї...