Увага, батьки! Популярне дитяче харчуванням виявилося смертельно небезпечним, кількість заражень зростає

Компанія відкликає понад 600 партій продукції.

Ілюстрація: zdravalt.ru

Продукція одного із найбільших у світі виробників дитячого харчування Lactalis, яке продається в усьому світі під кількома торговими марками, може бути заражена сальмонелою, повідомляють Патріоти України з посиланням на politeka.net.

У Франції вже захворіли на сальмонельоз 26 немовлят, які вживали продукцію Lactalis.

"Було виявлено і підтверджено зв’язок між забрудненням і споживанням продуктів дитячого харчування від виробничої лінії LNS Group (Lactalis Nutrition Health). Наскільки це можливо, закликаємо не використовувати продукцію цього виробника", - звернулося до батьків Міністерство охорони здоров’я.

За даними виробника, зараженими можуть бути 7 тисяч тонн продукції, виробленої на заводі у Франції. У компанії ще не встановили, скільки з цього обсягу продукції вже відправлено на продаж.

Перші партії відкликаються з Китаю, Пакистану, Великої Британії та Судану. Водночас у компанії заявили, що не можуть гарантувати вилучення геть усіх потенційно небезпечних продуктів.

Окрім бренду Lactalis, продукція продається, під брендами Milumel et Picot, Carrefour.

Вчені заявили, що людська шкіра може вбирати хімікати з мікропластику

неділя, 28 квітень 2024, 9:59

Вогнестійкі домішки у складі мікропластику можуть поглинатися шкірою і потрапляти у кров. Про це повідомляє Medical News Today із посиланням на результатидослідження, яке опубліковане в журналі Environment International, передають Патріоти України. Нау...

Хто може отримати відстрочку в Україні з 1 травня - всі категорії

неділя, 28 квітень 2024, 9:48

За новими правилами відстрочку від мобілізації можуть отримати тільки певні категорії громадян, передають Патріоти України. Відстрочка від мобілізації 2024 по догляду за інвалідами та літніми людьми. Новий законопроєкт про мобілізацію набуде чинності 1...