Увага! Чим небезпечний ополіскувач для рота

Хімічний склад рідин для полоскання рота нейтралізує дію зубної пасти.

Ілюстрація: expertdent.net

Рідини для полоскання ротової порожнини здатні викликати у людей карієс і навіть цукровий діабет. Таку заяву зробили британські стоматологи з Центру Fresh Breath у Лондоні під керівництвом провідного стоматолога Філа Штеммера, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

"При регулярному застосуванні подібних ополіскувачів, які фактично зводять до нуля захисний ефект паст, у людини неминуче з'явиться карієс", - пояснив Філ Штеммер. Найбільш ефективними засобами для захисту зубів від карієсу будуть зубна паста, щітка і зубна нитка. А ось від ополіскувачів для рота краще відмовлятися - вони лише на деякий час освіжають подих.

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...