
У спеку завжди хочеться охолодитися чимось морозним, тому попит на морозиво злітає в рази. Однак цей продукт, як виявилося, в спеку якраз заподіює шкоди організму, стверджує гастроентеролог Мирослава Опришко, повідомляють Патріоти України.
"Влітку дуже поширені отруєння молочною продукцією - вона дуже швидко псується і проявляється це не відразу. Морозиво на перший погляд не несе ніякої загрози - вважається, що в холодному середовищі бактерії не розмножуються (це дійсно так). Однак при цьому не у всіх магазинах, правильно зберігають ці ласощі. Якщо морозиво підтануло і знову було заморожене - воно вже є потенційно небезпечним. Адже суперечки в таких умовах починають активно розмножуватися, що і може стати причиною отруєння ", - пояснила лікар.
До речі, та ж сама небезпека криється і в молочних коктейлях. Молоко, яке довго простояло на сонці або в спеці несе додаткові ризики. Тому варто зовсім відмовитися від покупки молочних коктейлів на вулицях і в кіосках.
В Україні зберігається високий дефіцит робітничих і висококваліфікованих кадрів, особливо в ІТ, логістиці, освіті та медицині. Наразі, безпека, наявність житла та конкурентна зарплата є ключовими факторами, які мотивуватимуть українців повертатися на р...
У 2025 році ціни на пальне зросли настільки, що економічність стала одним із ключових критеріїв під час вибору автомобіля. Та на вторинному ринку досі є моделі, які у міському режимі реально спалюють від 12 до 20+ літрів бензину. Редакція SUVNews зібра...