У спеку завжди хочеться охолодитися чимось морозним, тому попит на морозиво злітає в рази. Однак цей продукт, як виявилося, в спеку якраз заподіює шкоди організму, стверджує гастроентеролог Мирослава Опришко, повідомляють Патріоти України.
"Влітку дуже поширені отруєння молочною продукцією - вона дуже швидко псується і проявляється це не відразу. Морозиво на перший погляд не несе ніякої загрози - вважається, що в холодному середовищі бактерії не розмножуються (це дійсно так). Однак при цьому не у всіх магазинах, правильно зберігають ці ласощі. Якщо морозиво підтануло і знову було заморожене - воно вже є потенційно небезпечним. Адже суперечки в таких умовах починають активно розмножуватися, що і може стати причиною отруєння ", - пояснила лікар.
До речі, та ж сама небезпека криється і в молочних коктейлях. Молоко, яке довго простояло на сонці або в спеці несе додаткові ризики. Тому варто зовсім відмовитися від покупки молочних коктейлів на вулицях і в кіосках.
Олександр Красюк, котрий раніше працював промоутером абсолютного чемпіона у надважкій вазі Олександра Усика (24-0, 15 КО), зізнався, що у нього були сумніви в перемозі свого колишнього підопічного над Даніелем Дюбуа (22-3, 21 КО), передають Патріоти Ук...
У Києві протягом липня зросла кількість шпиталізацій через COVID-19. Про це повідомив Департамент охорони здоров’я Києва, передають Патріоти України. Там зазначили, що станом на 1 липня в інфекційних відділеннях стаціонарних комунальних медзакладів пер...