
Споживання червоного м'яса в значній кількості збільшує ризик розвитку раку товстої кишки у жінок. До такого висновку прийшли вчені з Лідського університету у Великобританії на підставі проведених досліджень, повідомляють Патріоти України.
Вчені проаналізували дані дослідження, в якому брали участь 32 147 жінок з Англії, Уельсу та Шотландії. За їх здоров'ям стежили 17 років.ючи 119 випадків раку нижніх відділів товстої кишки. Виявилося, що ті, хто регулярно вживає червоне м'ясо, набагато частіше захворювали раком дистальної частини товстої кишки або низхідній ободової кишки, де містяться калові маси.
У деяких жителів Синельниківського району Дніпропетровської області з’явилися російські телеканали. Про це Суспільному повідомила жителька Славгородської громади Тетяна, передають Патріоти України. Вона зазначила, що сьогодні зранку в меню цифрового еф...
У Національному природному парку "Тузлівські лимани", що в Одеській області, у сітки для наукового лову попався рідкісний птах – чоботар. Після кільцювання птаха відпустили. Про це розповів доктор біологічних наук, співробітник парку Іван Русєв,передаю...