Увага, небезпека! Вчені назвали популярний продукт, що провокує рак

Вчені запевнили, що 20% всіх пухлин можна уникнути, дотримуючись вегетаріанської дієти.

Ілюстрація: ЗМІ

Споживання червоного м'яса в значній кількості збільшує ризик розвитку раку товстої кишки у жінок. До такого висновку прийшли вчені з Лідського університету у Великобританії на підставі проведених досліджень, повідомляють Патріоти України.

Вчені проаналізували дані дослідження, в якому брали участь 32 147 жінок з Англії, Уельсу та Шотландії. За їх здоров'ям стежили 17 років.ючи 119 випадків раку нижніх відділів товстої кишки. Виявилося, що ті, хто регулярно вживає червоне м'ясо, набагато частіше захворювали раком дистальної частини товстої кишки або низхідній ободової кишки, де містяться калові маси.

Хіти тижня. "Як у кіно про маніяків": Мережу розбурхало фото захисних заходів в аптеці у Львові

вівторок, 7 квітень 2020, 16:30

Аптеку всередині перетворили на захищений бокс, розмежувавши покупців і продавців стіною з щільної плівки. У соцмережах немає єдиної думки з приводу нововведень в аптеці. Деяким перетворений аптечний зал нагадав популярний серіал про маніяка. Деякі вва...

Лікарі, які рятують хворих на COVID-19, нарешті отримають 300% надбавки: ВРУ виправила помилку Радуцького

вівторок, 7 квітень 2020, 16:23

Наразі, після підписання міністром охорони здоров’я Степановим відповідного наказу щодо отримання доплат у вигляді трьох посадових окладів зарплати медпрацівниками, які борються з коронавірусом, ситуація зрушила з мертвої точки. 30 березня на позачерг...