Увага, небезпека! Вчені назвали популярний продукт, що провокує рак

Вчені запевнили, що 20% всіх пухлин можна уникнути, дотримуючись вегетаріанської дієти.

Ілюстрація: ЗМІ

Споживання червоного м'яса в значній кількості збільшує ризик розвитку раку товстої кишки у жінок. До такого висновку прийшли вчені з Лідського університету у Великобританії на підставі проведених досліджень, повідомляють Патріоти України.

Вчені проаналізували дані дослідження, в якому брали участь 32 147 жінок з Англії, Уельсу та Шотландії. За їх здоров'ям стежили 17 років.ючи 119 випадків раку нижніх відділів товстої кишки. Виявилося, що ті, хто регулярно вживає червоне м'ясо, набагато частіше захворювали раком дистальної частини товстої кишки або низхідній ободової кишки, де містяться калові маси.

В Україні можуть легалізувати вогнепальну зброю для цивільних

середа, 26 листопад 2025, 22:52

Верховна Рада України включила до порядку денного сесії законопроєкт про право на володіння на цивільну вогнепальну зброю. Буде створено Єдиний держреєстр зброї, який вестиме Міністерство внутрішніх справ, володіння зброєю без внесення в реєстр заборон...

Це тоді, коли ціни на шоколад і каву зростають: Німеччину заполонив дешевий і якісний кокаїн - Der Spiegel

середа, 26 листопад 2025, 22:02

У Німеччині кокаїн продають дешевше, ніж раніше, і те, що відбувається, можна назвати "білим цунамі". Про це 26 листопада пише Der Spiegel, передають Патріоти України. Посилаючись на спостереження некомерційної організації Prop, яка 55 років надає допо...