
Споживання червоного м'яса в значній кількості збільшує ризик розвитку раку товстої кишки у жінок. До такого висновку прийшли вчені з Лідського університету у Великобританії на підставі проведених досліджень, повідомляють Патріоти України.
Вчені проаналізували дані дослідження, в якому брали участь 32 147 жінок з Англії, Уельсу та Шотландії. За їх здоров'ям стежили 17 років.ючи 119 випадків раку нижніх відділів товстої кишки. Виявилося, що ті, хто регулярно вживає червоне м'ясо, набагато частіше захворювали раком дистальної частини товстої кишки або низхідній ободової кишки, де містяться калові маси.
Український правозахисник і директор Інституту стратегічних досліджень та безпеки Павло Лисянський загинув у ніч на 14 листопада внаслідок ДТП. Про це повідомили на сторінці Інституту стратегічних досліджень і безпеки у Facebook, передають Патріоти Укр...
Поліція затримала підозрюваного у жорстокому вбивстві військовослужбовця. Чоловік зник, поїхавши купувати вживаний автомобіль «ВАЗ». Про це повідомив заступник очільника Національної поліції України Андрій Нєбитов, передають Патріоти України. До поліці...