
Споживання червоного м'яса в значній кількості збільшує ризик розвитку раку товстої кишки у жінок. До такого висновку прийшли вчені з Лідського університету у Великобританії на підставі проведених досліджень, повідомляють Патріоти України.
Вчені проаналізували дані дослідження, в якому брали участь 32 147 жінок з Англії, Уельсу та Шотландії. За їх здоров'ям стежили 17 років.ючи 119 випадків раку нижніх відділів товстої кишки. Виявилося, що ті, хто регулярно вживає червоне м'ясо, набагато частіше захворювали раком дистальної частини товстої кишки або низхідній ободової кишки, де містяться калові маси.
Єдина угорська нафтопереробна компанія Mol заявила, що може замістити до 80% постачання російської нафти паливом з інших джерел, повідомляє агентство Bloomberg. Mol володіє нафтопереробними заводами не лише в Угорщині, а й у Словаччині - двох державах,...
Нещодавні дослідження, проведені в Україні, показують, що хронічний стрес та перебої в наданні медичних послуг різко підвищили частоту інсультів, особливо серед тих, хто живе в прифронтових районах. Загальна кількість госпіталізацій з інсультом в Украї...