Споживання червоного м'яса в значній кількості збільшує ризик розвитку раку товстої кишки у жінок. До такого висновку прийшли вчені з Лідського університету у Великобританії на підставі проведених досліджень, повідомляють Патріоти України.
Вчені проаналізували дані дослідження, в якому брали участь 32 147 жінок з Англії, Уельсу та Шотландії. За їх здоров'ям стежили 17 років.ючи 119 випадків раку нижніх відділів товстої кишки. Виявилося, що ті, хто регулярно вживає червоне м'ясо, набагато частіше захворювали раком дистальної частини товстої кишки або низхідній ободової кишки, де містяться калові маси.
У Львівській області чоловік інсценував пожежу, аби позбутись своєї дружини, яка не могла рухатися. Він облив бензином жінку і кімнату, в якій стояло її ліжко, а потім підпалив. Про це повідомляє Поліція Львівської області. Інцидент стався 20 травня зр...
Україна приєднується до Мінаматської конвенції, яка передбачає поступову відмову від використання ртуті. Як повідомили у Міндовкілля, Верховна Рада прийняла законопроєкт №0199 "Про приєднання України до Мінаматської конвенції про ртуть", за яким Україн...