Споживання червоного м'яса в значній кількості збільшує ризик розвитку раку товстої кишки у жінок. До такого висновку прийшли вчені з Лідського університету у Великобританії на підставі проведених досліджень, повідомляють Патріоти України.
Вчені проаналізували дані дослідження, в якому брали участь 32 147 жінок з Англії, Уельсу та Шотландії. За їх здоров'ям стежили 17 років.ючи 119 випадків раку нижніх відділів товстої кишки. Виявилося, що ті, хто регулярно вживає червоне м'ясо, набагато частіше захворювали раком дистальної частини товстої кишки або низхідній ободової кишки, де містяться калові маси.
Вчені з Університету штату Вашингтон з’ясували, що сон по-різному впливає на мотивацію чоловіків та жінок. Зокрема, результати дослідження, опублікованого в журналі Sex Roles, свідчать: саме жінки більше страждають від наслідків безсонних ночей у профе...
У бразильському місті Палмейра-дус-Індіос сталася надзвичайна подія: 90-річного чоловіка, якого офіційно оголосили мертвим, родичі виявили живим у морзі, передають Патріоти України. Як повідомляє Mirror, пацієнта госпіталізували 1 вересня. Наступного д...