Споживання червоного м'яса в значній кількості збільшує ризик розвитку раку товстої кишки у жінок. До такого висновку прийшли вчені з Лідського університету у Великобританії на підставі проведених досліджень, повідомляють Патріоти України.
Вчені проаналізували дані дослідження, в якому брали участь 32 147 жінок з Англії, Уельсу та Шотландії. За їх здоров'ям стежили 17 років.ючи 119 випадків раку нижніх відділів товстої кишки. Виявилося, що ті, хто регулярно вживає червоне м'ясо, набагато частіше захворювали раком дистальної частини товстої кишки або низхідній ободової кишки, де містяться калові маси.
Сьогодні українці почали більше піклуватись про своє психічне здоров'я і звертати на нього увагу. Проте російська агресія призвела до того, що 44% дітей в Україні мають ознаки потенційного ПТСР. Про це повідомляє РБК-Україна із посиланням на слова перш...
В Україні особи, визнані борцями за незалежність України, яких комуністичним режимом було ув’язнено за їх переконання, встановлено надбавку до пенсії в розмірі 4200 грн, передають Патріоти України. Надбавки борцям за незалежність України. фото: Головне...