
Споживання червоного м'яса в значній кількості збільшує ризик розвитку раку товстої кишки у жінок. До такого висновку прийшли вчені з Лідського університету у Великобританії на підставі проведених досліджень, повідомляють Патріоти України.
Вчені проаналізували дані дослідження, в якому брали участь 32 147 жінок з Англії, Уельсу та Шотландії. За їх здоров'ям стежили 17 років.ючи 119 випадків раку нижніх відділів товстої кишки. Виявилося, що ті, хто регулярно вживає червоне м'ясо, набагато частіше захворювали раком дистальної частини товстої кишки або низхідній ободової кишки, де містяться калові маси.
У громадській організації "Захист Держави. Одеса" заявили, що працівники Одеського ТЦК та СП побили бійця 36-ї окремої бригади морської піхоти, захисника Маріуполя Романа Покидька, який пів року тому був звільнений з російського полону, передають Патрі...
Секретар Васильківської міської ради (Київська область) Богдан Шевчук 10 грудня у Facebook повідомив про те, що голова ради Наталія Баласинович завдала йому травм на робочому місці, які призвели до госпіталізації, передають Патріоти України. "Вимушений...