Споживання червоного м'яса в значній кількості збільшує ризик розвитку раку товстої кишки у жінок. До такого висновку прийшли вчені з Лідського університету у Великобританії на підставі проведених досліджень, повідомляють Патріоти України.
Вчені проаналізували дані дослідження, в якому брали участь 32 147 жінок з Англії, Уельсу та Шотландії. За їх здоров'ям стежили 17 років.ючи 119 випадків раку нижніх відділів товстої кишки. Виявилося, що ті, хто регулярно вживає червоне м'ясо, набагато частіше захворювали раком дистальної частини товстої кишки або низхідній ободової кишки, де містяться калові маси.
У першому кварталі 2024 року головними страхами росіян стали диверсії та атаки безпілотників. Занепокоєння громадян також підкріплювалося постійними вибухами у Білгородській області, передають Патріоти України. Це випливає з національного індексу триво...
Президент США Джо Байден у середу, 24 квітня, підписав законопроект, який може призвести до загальнонаціональної заборони TikTok, повідомляє CNN. Це положення було включено до законопроєкту про надання іноземної допомоги Україні, Ізраїлю й Тайваню. Вод...