
Споживання червоного м'яса в значній кількості збільшує ризик розвитку раку товстої кишки у жінок. До такого висновку прийшли вчені з Лідського університету у Великобританії на підставі проведених досліджень, повідомляють Патріоти України.
Вчені проаналізували дані дослідження, в якому брали участь 32 147 жінок з Англії, Уельсу та Шотландії. За їх здоров'ям стежили 17 років.ючи 119 випадків раку нижніх відділів товстої кишки. Виявилося, що ті, хто регулярно вживає червоне м'ясо, набагато частіше захворювали раком дистальної частини товстої кишки або низхідній ободової кишки, де містяться калові маси.
Російський бізнесмен і засновник Тelegram Павло Дуров оплачував процедуру ЕКЗ для жінок, які хотіли народити від нього дитину. Про це розповіло видання Daily Mail 23 грудня, передають Патріоти України. Засновник Telegram ще на початку 2010-х років став...
Бельгійська вівчарка Спаркі з Павлоградського пошуково-рятувального кінологічного загону "Антарєс" здобула орден "Собака – герой України". Про це 20 грудня у Facebook повідомила керівниця загону Лариса Борисенко, передають Патріоти України. За її слова...