Споживання червоного м'яса в значній кількості збільшує ризик розвитку раку товстої кишки у жінок. До такого висновку прийшли вчені з Лідського університету у Великобританії на підставі проведених досліджень, повідомляють Патріоти України.
Вчені проаналізували дані дослідження, в якому брали участь 32 147 жінок з Англії, Уельсу та Шотландії. За їх здоров'ям стежили 17 років.ючи 119 випадків раку нижніх відділів товстої кишки. Виявилося, що ті, хто регулярно вживає червоне м'ясо, набагато частіше захворювали раком дистальної частини товстої кишки або низхідній ободової кишки, де містяться калові маси.
У Калуші Івано-Франківської області судили чоловіка, який підробив довідку про постійний догляд за батьком, щоб отримати відстрочку від мобілізації. За скоєне суд призначив покарання. Про це йдеться у вироку суду, опублікованому в Єдиному державному ре...
Анонсовано вихід додатку Endless Summer, який генерує фотографії літнього відпочинку тим людям, які насправді у відпустку не їздили. В описі застосунку вказано, що він для тих випадків, коли "настає вигорання, і хочеться відчути життя, на яке ви заслуг...