Увага, небезпека! Вчені назвали популярний продукт, що провокує рак

Вчені запевнили, що 20% всіх пухлин можна уникнути, дотримуючись вегетаріанської дієти.

Ілюстрація: ЗМІ

Споживання червоного м'яса в значній кількості збільшує ризик розвитку раку товстої кишки у жінок. До такого висновку прийшли вчені з Лідського університету у Великобританії на підставі проведених досліджень, повідомляють Патріоти України.

Вчені проаналізували дані дослідження, в якому брали участь 32 147 жінок з Англії, Уельсу та Шотландії. За їх здоров'ям стежили 17 років.ючи 119 випадків раку нижніх відділів товстої кишки. Виявилося, що ті, хто регулярно вживає червоне м'ясо, набагато частіше захворювали раком дистальної частини товстої кишки або низхідній ободової кишки, де містяться калові маси.

"Посилає небезпечний сигнал кожному диктатору": Духовний радник Трампа висловив стурбованість мирним планом

неділя, 23 листопад 2025, 20:51

Марк Бернс, радник із духовних питань та дипломатії, який співпрацює з адміністрацією президента США Дональда Трампа, висловив стурбованість щодо запропонованого 28-пунктного мирного плану між Україною та Росією. На його думку, навіть заяви Трампа про ...

"П’ять колосків пшениці": Відомий український бренд обурив суспільство випуском ялинкових прикрас напередодні дня пам’яті жертв Голодомору (фото)

неділя, 23 листопад 2025, 20:41

Український бренд одягу і прикрас Bevza напередодні дня пам’яті жертв Голодомору випустив набір скляних ялинкових прикрас "П’ять колосків пшениці". Ідея виробів пов’язана з народною назвою репресивної постанови СРСР "Закон про п’ять колосків", який при...