Увага, повний місяць! Астрологи розповіли, що можна і не можна робити 2 березня

У березні нас чекає повний місяць. Цей день в місячному календарі називають днем спокус, і це не випадково.

Ілюстрація: ЗМІ

У повний місяць люди стають більш емоційними, ризикованими, легковажними, збільшується кількість злочинів, аварій і нещасних випадків. Потрібно бути уважними і обережними в цей період, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости. Наводимо повний текст матеріалу:

"Не стоит ходить в одиночку по вечерам, открывать дверь незнакомцам, долго находиться в толпе. В полнолуние нужно следить за свежестью продуктов, не экспериментировать с едой. В этот день противопоказан алкоголь, не следует курить. В полнолуние лучше побыть дома, в кругу самых близких людей. Не рекомендуется посещать массовые мероприятия и вечеринки.

В этот период одни люди ощущают внутреннюю раздражительность и негатив, другие же, наоборот, чувствуют прилив сил и вдохновение. Это все естественно, каждый переживает полнолуние по-своему. Если в полнолуние вы чувствуете себя плохо, больше времени проводите дома, ограничьте круг контактов и займитесь каким-то приятным, отвлекающим вас делом.

В пятницу 2 марта работу большинства людей можно будет охарактеризовать как "много шума без результата". В связи с этим люди будут раздражительны, нервны, начнут еще глубже зарываться в работу и агрессивно вести себя по отношению к окружающим. Астрологи рекомендуют уделять больше времени себе, своей жизни и своему душевному состоянию, заниматься саморазвитием".

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...