Увага! Ця родина втратила все, тому що любила про все розповідати в Facebook

Інформація, яку ви розміщуєте в соціальних мережах, може бути використана проти вас.

Ця родина втратила все через соціальні мережі. Фото: vesti-ua.net

Соцмережі дозволяють нам побачити, як живуть інші люди і показати світу себе, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Бажання покрасуватися перед іншими може принести не тільки "лайки", а й серйозні неприємності.

Перед тим, як запостити чергове селфі на тлі дорогої машини або свого шикарного інтер'єру, прочитайте цю історію.

Два роки ця пара збирала гроші на покупку власного будинку з величезним садом, в якому їх дочка могла б грати.

І ось, нарешті, їм вдалося придбати будинок своєї мрії: розташований він в хорошому районі, недалеко - школа. Ідеальне місце для молодої сім'ї.

Дружина захотіла поділитися цією радісною новиною зі світом. Вона опублікувала кілька фотографій свого старого будинку і того, куди вони збиралися переїхати.

Згодом подружжя привело в порядок новий будинок і зважилося на переїзд. Щоб перевезти меблі, вони найняли не перевіреного перевізника, а невідомих їм хлопців.

Вантажівка прибув за старою адресою, і робочі почали завантажувати в неї все майно сім'ї. Пара повинна була їхати до нового будинку прямо за вантажівкою.

Так вийшло, що перевізник змінив маршрут, і вантажівка поїхала іншою дорогою. Молода сім'я дісталася до призначеного місця раніше.

Вони з хвилюванням і радістю чекали на приїзд робітників. Незабаром хвилювання змінилося тривогою.

Протягом декількох годин вони намагалися додзвонитися перевізнику, але телефон був відключений, найгірше - подружжя не записало номер вантажівки, щоб відстежити її пересування.

Стало ясно, що їх обдурили, всі цінні речі родини опинилися в руках аферистів.

Правоохоронці прийшли до висновку, що грабіжники зацікавилися фотографіями сім'ї в Facebook і вирішили провернути цю злочинну схему.

Поліція попереджає: будьте обережні, коли викладаєте на загальний огляд фотографію, відео чи будь-компрометуючий контент в соціальні мережі. Це може повністю змінити ваше життя.

Пам'ятайте, що кожен має доступ до того, що ви постите. Ця інформація може бути використана проти вас!

Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...