Увага! В Україні заборонили ще два популярних препарати

Нещодавно під заборону потрапив розчин для ін'єкцій "Но-Х-ша" і антибіотик "Ауроксон".Нині цей список розширився.

Ілюстрація: kharkov.comments.ua

В Україні заборонили популярний препарат для сердечників "Ізо-Мік" та таблетки для лікування захворювань нервової системи "Нейровітан". Про це заявила прес-служба Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками, повідомляють Патріоти України.

Повну заборону на зберігання, реалізацію та використання введено на всі серії спрею у флаконах "Ізо-Мік" виробництва української фармацевтичної компанії "Мікрохім".

Згідно з повідомленням, ці ліки заборонено через вміст завищеної кількості речовини ізосорбіду динітрату в препараті серії 161017. Окрім того, під заборону потрапили таблетки, які застосовують для лікування захворювань нервової системи, "Нейровітан" виробництва "Хікма Фармасьютикалз Ко. Лтд.", Йорданія. Лікарський засіб заборонено вживати, зберігати та реалізовувати через завищений показник рибофлавіну та занижений показник ціанокобаламіну.

В Україні заборонили ще два популярних препарати

В Україні заборонили ще два популярних препарати

В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...