Увага - злодії: У центрі Києві нахабних мадам зняли на прямо під час крадіжки в кафетерії (відео)

Цікаво що людина за стійкою не реагує на "маневри" злочинців. Просто не побачив, не хотів зв'язуватись, чи у змові?

В невеликому кафе дві жінки витягли у покупця гаманець, повідомляють Патріоти України з посиланням на ресурс «Київ Оперативний».

На ролику видно, як чоловік-покупець розмовляє з продавцем. В цей час в кафетерій заходять дві жінки. Одна з них близько підходить до покупця і прикриваючись хусткою, що висить на сумці намагається витягнути у жертви з кишені гаманець. В результаті декількох спроб злодійці це вдається і та виходить із закладу. Її спільниця спостерігає за тим, що відбувається, потім проходить по залу і теж йде.

«Сьогодні в одному з кафетеріїв Печерського району жінки професійно вкрали гаманець у покупця. Якщо Вам відомі ці особи, будь ласка, повідомте», - пишеться у повідомленні.


Хто б сумнівався: Міжнародні експерти знайшли порушення в справі Коломойського

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:27

У справі бізнесмена Ігоря Коломойського, який знаходиться під вартою за підозрою у заволодінні коштами «Приватбанку», є порушення одразу трьох статей Європейської конвенції з прав людини (ЄКПЛ). Такого висновку дійшли експерти моніторингової місії IAC ...

У фінському місті на кордоні з Росією зрізали прапор України

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:59

Український прапор, що майорів перед мерією фінсько міста Лаппеєнранта, за останній тиждень двічі зазнав вандалізму. Про це повідомляє Yle, передають Патріоти України. Невідомі обрізали мотузки, на яких тримався прапор, після чого він опинився на земл...