Увага - злодії: У центрі Києві нахабних мадам зняли на прямо під час крадіжки в кафетерії (відео)

Цікаво що людина за стійкою не реагує на "маневри" злочинців. Просто не побачив, не хотів зв'язуватись, чи у змові?

В невеликому кафе дві жінки витягли у покупця гаманець, повідомляють Патріоти України з посиланням на ресурс «Київ Оперативний».

На ролику видно, як чоловік-покупець розмовляє з продавцем. В цей час в кафетерій заходять дві жінки. Одна з них близько підходить до покупця і прикриваючись хусткою, що висить на сумці намагається витягнути у жертви з кишені гаманець. В результаті декількох спроб злодійці це вдається і та виходить із закладу. Її спільниця спостерігає за тим, що відбувається, потім проходить по залу і теж йде.

«Сьогодні в одному з кафетеріїв Печерського району жінки професійно вкрали гаманець у покупця. Якщо Вам відомі ці особи, будь ласка, повідомте», - пишеться у повідомленні.


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...