Узаконений хабар: Голова Держкіно вигадав, як заохотити метрів Голлівуду знімати в Україні

Для цього заплановано повертати частину коштів, якщо зйомки були на території нашої держави, пояснив Пилип Іллєнко.

Ілюстрація:kaddr.com

Україна хоче зацікавити голлівудських режисерів до створення фільмів. Для цього заплановано повертати частину коштів, якщо зйомки були на території нашої держави. Про це в коментарі Gazeta.ua розповів голова Державного агентства України з питань кіно Пилип Іллєнко, інформують Патріоти України.

"Ця практика не нова у світі. Успішно відбулась в Чехії і інших європейських країнах. Законодавчо ми вже виписали цю ініціативу в законі "Про державну підтримку кінематографії".

Закон вже діє, але коштів в бюджеті не заклали. Розпочнемо запрошувати голівудських режисерів із наступного року, коли будуть фінанси", - розповів Іллєнко.

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...