"Уже косо дивляться": Вдова АТОшника, сина якого заборонили вітати на лінійці в школі, розповіла подробиці скандалу

За її словами, більшість людей підтримують позицію школи.

Ніхто з жителів села Морозівка на Київщині не наважився висловити підтримку сім'ї загиблого в зоні АТО бійця, щоб не псувати відносини зі школою, яка заборонила привітати дитину на лінійці 1 вересня. Про це в коментарі "Обозревателю" розповіла мама дитини Юлія Попович, передають Патріоти України.

"Ілля себе нормально почуває. Він у нас веселий хлопчик. Ми його намагаємося не вплутувати в це. Приїжджали журналісти, знімали репортаж. Я розповіла, як це все було. Дирекція школи теж пояснювалася. Що вони сказали? Вони пояснили, що лінійка триває півгодини і за цей час вони не змогли б пояснити іншим дітям, чому йому вручають подарунок, а іншим дітям ні", - сказала жінка.

За словами Юлії, ніхто з села не висловлювався у її підтримку.

"Мені ніхто з села нічого не говорив, але косо вже поглядають. Може вони і розуміють, що з боку школи - це не правильно, але підтримувати будуть школу. Тому що не кожен захоче, щоб його дитина ходила в школу, а потім йому говорили, що ось твої тато або мама такі-сякі", - пояснила вдова.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...