Уже на волі: Проукраїнських ультрас, які спалили прапор "ЛНР", звільнили з полону бойовиків

Обидва фанати відомі своїми проукраїнськими акціями на окупованій території. Зокрема хлопці, знищили прапор бойовиків.

Скріншот

Двох футбольних ультрас луганської "Зорі" Владислава Овчаренка та Артема Ахмерова було звільнено з полону терористів "ЛНР". Це стало можливим у ході найбільш масштабного обміну полоненими між Україною і бойовиками. Про це на своїй сторінці у Facebook написали ультрас київського "Динамо", повідомляють Патріоти України.

"Спасибі всім людям доброї волі, які допомагали хлопцям і приймали участь в акціях на їх підтримку!" - йдеться у заяві.

Обидва фаната відомі своїми проукраїнськими акціями на окупованій території. Зокрема хлопці, знищили прапор бойовиків.

Владислава Овчаренко та его друг Артем Ахмеров відомі в мережі заходами, Які смороду здійснювалі на окупованій территории проти колаборантів та бойовіків.

Хлопці були засуджені до тривалих тюремних термінів за рішенням "суду республіки" за "шпигунство на користь України". Овчаренко отримав 17 років в'язниці, а його друг Ахмеров - 13 років колонії суворого режиму.

Ілон Маск здійснив неоголошений візит до Китаю

неділя, 28 квітень 2024, 13:14

Генеральний директор Tesla Inc Ілон Маск здійснив неоголошену поїздку до Китаю для перемовин щодо розгортання свого програмного забезпечення для безпілотного керування автомобілями. Про це повідомляє Bloomberg, передають Патріоти України. За даними дже...

В Україні від 1 травня набувають чинності важливі зміни до ПДР: Що треба знати водіям

неділя, 28 квітень 2024, 12:30

В Україні набувають чинності нові положення Правил дорожнього руху. Згідно з ними, ближнє світло фар за містом залишається обов’язковим і після 1 травня. Відповідні зміни до ПДР були внесені постановою Кабміну №1105 від 20 жовтня 2023 року, передають ...