Уже реально: З України до Австрії за 5,5 євро, - ЗМІ

Дешеві квитки будуть у продажі до кінця лютого.

Ілюстрація: ЖЖ

Чеський перевізник Leo Express додав дешевих квитків на напрямки з України до кінця лютого, повідомляють Патріоти України з посиланням на 1001idea.

Найнижчі ціни знайшли на рейси з Закарпаття (Ужгород, Мукачеве) до Відня – всього за 5,5 та 5,9 євро в один бік! На рейсах зі Львова та з Мукачева/Ужгорода ціни від 8 євро в один бік до Кошице (Словаччина) та Богуміна (Чехія).

Як відомо, що Leo Express курсує з України автобусами. На проміжних станціях пасажири можуть пересідати на інший автобус або залізницю (час очікування - до 10 хв.).

Дешеві напрямки (в обидві сторони) та ціни:

Львів/Ужгород/Мукачеве - Відень від 5,5 євро (зі Львова – від 16,6 євро)

Львів/Ужгород/Мукачеве - Прага від 14,8 євро

Львів-Краків – 11,1 євро

Львів-Богумін – 11,1 євро

Ужгород/Мукачеве-Кошице – 7 євро

Ужгород/Мукачеве-Острава 11,1 євро

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...