Уже в наручниках: З'явилися фото винуватиці жахливої ДТП в Харкові в залі суду

У результаті аварії загинули п'ять осіб.

Фото: Радіо Свобода

20 жовтня винуватицю жахливого ДТП в Харкові Олену Зайцеву привезли в Київський суд Харкова, повідомляють Патріоти України.

На фото видно, що вона закута в наручники.

За інформацією народного депутата Антона Геращенко, суд над Зайцевої розпочнеться о 14:00. Сторона звинувачення вимагатиме для дівчини запобіжний захід у вигляді арешту на період слідства.

Проте, зазначає Геращенко, суд може відмовитися заарештувати підозрювану і вибрати їй запобіжний захід у вигляді застави або домашнього арешту.

Нагадуємо, ДТП в Харкові відбулося 18 жовтня, Lexus Зайцевої на великій швидкості зіткнувся з іншою іномаркою, в результаті чого вилетів на тротуар, збивши групу людей.

Слуга Гетманцев похвалився, що оподаткував PornHub в Україні

п’ятниця, 3 травень 2024, 5:00

Відтепер для нього то чесна та пристойна фірма. Канадська компанія Aylo (раніше MindGeek), якій належить порнографічний сервіс PornHub, зареєструвалася платником ПДВ в Україні як постачальник електронних послуг. Про це повідомив голова податкового комі...

Відсутність екіпажу дало змогу оптимізувати геометрію Manta Ray: У США завершили тестування підводного безпілотника для довготривалих місій (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 3:25

Прототип безпілотного підводного апарату Manta Ray завершив випробування у воді біля узбережжя Південної Каліфорнії в лютому і березні 2024 року. Про це повідомляється на сайті DARPA. . Випробування продемонстрували гідродинамічні характеристики в мор...