В Алушті замість центральної набережної окупанти зробили базар (відео)

Замість колись чудових краєвидів усі "милуються" торговими наметами, відсутністю клумб та величезною кількістю сміття.

Алушта перетворилась на антикурорт. Фото: varlamov.ruЗ початком сезону чудовий колись місто-курорт Алушта, як це не прикро, знову перетворюється на місто-базар. Замість прекрасних видів і пейзажів рідкі відпочиваючі змушені з подивом і розчаруванням спостерігають, як на Центральній набережній Алушти загородили всю цю красу атракціони і ряди різномастих торгових наметів, що розкинулися на площі "Ярмарок товарів і розваг", передають Патріоти України про повідомлення в соцмережі "Фейсбук".

Обурені тим, що відбувається, не тільки гості міста, а й місцеві жителі. "Раніше тут були клумби з трояндами по пояс, а зараз все зацементували, закатали в асфальт... Ні дерев, ні квітів, ні нашого знаменитого фонтану! Одна торгівля кругом! Куди дивляться влада?! Ми чекали, що прийде Росія, наведе тут порядок. Росія прийшла - нічого не змінилося, адже в кріслах залишилися сидіти ті ж самі чиновники..."- з гіркотою діляться наболілим алуштинці. Їм різко парирують приїжджі підприємці-учасники ярмарку: «Нам тут дозволили торгувати, ось ми і торгуємо. А ви б срач в своєму місті прибрали! Скрізь бруд, у двори не завітати!». Що говорити, дуже образливі слова... Але, як би не було гірко це визнавати, вони правдиві.

В Україну йдуть дощі та грози

понеділок, 6 травень 2024, 7:48

У понеділок, 6 травня, у західних, північних та в більшості центральних областей прогнозують дощі, подекуди грози, повідомляє Український гідрометеорологічний центр. . У понеділок в Україні хмарно з проясненнями.

Син Олега Тягнибока отримав поранення на фронті

понеділок, 6 травень 2024, 7:40

Син голови партії ВО Свобода, ексдепутата Олега Тягнибока Гордій отримав поранення на фронті. Про це у неділю, 5 травня, Олег Тягнибок повідомив у Facebook. . "Гордій каже, що тепер святкуватиме День народження двічі - день за днем, 3 і 4 травня. Свя...