"В АТО потрібна машина. Буде прислужувати Україні": Парасюк розповів, що треба зробити з автівкою Вілкула

Також Парасюк заявив, що спіймає і відправить у зону АТО самого Олександра Вілкула.

Володимир Парасюк. Фото:https://ua.112.ua/

Народний депутат Володимир Парасюк заявив, що машину свого колеги по парламенту Олександра Вілкула потрібно забрати для потреб АТО. Про це він сказав після сутички з Вілкулом та його охоронцем кореспонденту 112 Україна, зазначають Патріоти України.

"Давайте машину в АТО заберемо? В АТО потрібно машину. Буде прислужувати Україні. Вона хороша, ми колегіально, керуючись Конституцією, законом вирішили забрати машину в АТО", - заявив Парасюк.

Також Парасюк заявив, що спіймає і відправить у зону АТО Олександра Вілкула.

"Напевно зараз будуть кричати, що бандерівці напали на ідеолога руського міра в Україні. Канали російські мене покажуть. Нехай показують і бояться. І знають, що таку шваль як Вілкул треба просто депортувати.

А завтра буде ВР. Ми цього гниду все одно зловимо і відправимо на Донбас. Провеземо по нульовій зоні, покажемо як живуть люди, покажем, до чого він привів країну. Завтра буде багато криків про "згідно чинного законодавства", я вважаю,що стою зараз на захисті Конституції", - прокоментував Парасюк.

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...

Українцям не платитимуть "другу пенсію" - у Раді провалили законопроєкт

четвер, 25 квітень 2024, 18:54

Народні депутати провалили у першому читанні законопроєкт про т. зв. другу пенсію - накопичувальне пенсійне забезпечення. Документ не набрав необхідної кількості голосів - за нього проголосували лише 214 нардепів. Про це повідомив перший заступник голо...