"Вы, б***ь, вообще ни **я не представляете": Бабченко видав емоційний пост про своє "вбивство"

Російський журналіст критично висловився про тих, хто веде суперечки з приводу його уявної загибелі.

Аркадій Бабченко. Фото: УНІАН.

Російський журналіст і блогер Аркадій Бабченко, чиє "вбивство" було інсценовано СБУ, щоб зловити замовників, розповів, наскільки важко було жити йому і його близьким, знаючи про підготовку замаху. Про це він пише на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"А ти приходиш такий з моргу, від якого за кілометр тхне кров'ю і сморідом м'ясницької, який не спав добу, який пережив своє вбивство, місяць ходив з мішенню на лобі і чекав пострілу, місяць прожив з усвідомленням того, що твоя смерть вже оплачена - твоя смерть оплачена! Ця думка прибиває, звичайно - обіймаєш дружину, яка вже навіть не в істериці, стадія істерики закінчилася кілька днів тому, а тепер вже повне, абсолютне спустошення, мертвотна нечутливість, все вижато геть, не залишилося вже взагалі ніяких емоцій, кілька днів живеш, як просто оболонка, всередині немає нічого, тільки порожнеча", - пише Бабченко.

За його словами, він не знав скільки проживе, скільки років йому доведеться ходити з охороною і коли можна буде підходити до вікон. Крім того, російський журналіст критично висловився про тих, хто веде суперечки з приводу його уявної загибелі.

"Як же я обожнюю ці ваші високоумні срачі в фейсбуці, в фейсбуці ви можете мене хоч вбити, але, будь ласка, можна це буде тепер тільки в фейсбуці, а реально не буде більше ніколи, тому що ви, б***ь, взагалі ні**я не уявляєте через яке пекло мені довелося протягнути своїх близьких і не дай бог вам це уявити і пережити", - пише він.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...