У "ДНР" готують повстання проти Пушиліна, - росЗМІ

За словами російських пропагандистів, жителі окупованого Донецька вкрай обурені тим, що ватажок "ДНР" не виконує свої передвиборчі обіцянки.

Пушилін отримав "вибуховий натяк"? Ілюстрація: соцмережі.

До вибухів біля резиденції ватажка "ДНР" Дениса Пушиліна причетні його противники, які незадоволені "правлінням" терориста. Про це йдеться в матеріалі "Московського комсомольця", який посилається на власні джерела в "ДНР", передають Патріоти України.

Зазначається, що жителі окупованого Донецька обурені тим, що Пушилін не виконує свої передвиборчі обіцянки. "Жителі Донецька виявилися вкрай розчаровані тим, що їх лідер фактично не дотримав жодної зі своїх передвиборних обіцянок. Зокрема, восени 2018 року Пушилін обіцяв повернути націоналізовані ринки в приватну власність і навіть створив для цього спеціальну комісію, але вона не діє. Ринки все ще знаходяться в руках уряду "ДНР", — заявило джерело.

"Крім того, глава самопроголошеної республіки обіцяв домогтися зниження цін в магазинах, проте до кінця зими вартість товарів першої необхідності зросла в середньому на 30%. Це не кажучи вже про те, що сніг і сміття в Донецьку систематично не прибирають", — повідомили в "ДНР".

Хто в Україні повинен пройти базову військову підготовку і де це зробити

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:42

Замість строкової служби для громадян в Україні запровадять базову військову підготовку (БЗВП). Про це йдеться у змінах до закону про мобілізацію та військовий облік, який вступить у дію 18 травня, передають Патріоти України. "Українська правда. Життя...

Почала задихатися: На Полтавщині біля річки загадково померла дитина

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:28

На Полтавщині виявили тіло 13-річного хлопчика неподалік річки Псел. Поліція розпочала досудове розслідування. Про це повідомила пресслужба поліції регіону, передають Патріоти України. За попередньою інформацією слідства, двоє хлопців 13 та 14 років п...