В єдності наша сила: В Одесі воротаря донецького "Шахтаря" розчулили подарунком за підтримку військовополонених моряків (відео)

Увечері 2 березня по закінченні футбольного матчу «Чорноморець» - «Шахтар» воротареві «гірників» Андрію П'ятову вручили прапор ВМС ЗСУ.

Андрею Пятову вручили флаг ВМС Украины

Такої честі голкіпер донецького клубу і збірної України удостоєний за свою патріотичну позицію в питанні підтримки полонених РФ 24 українських військових моряків, зазначають Патріоти України.

«Хотів би всім нашим морякам, які знаходяться в полоні, передати слова підтримки. Упевнений, у хлопців сильний характер, вони впораються з усіма випробуваннями з високо піднятою головою. Сил вам хлопці, здоров'я та віри в себе. Тримайтеся. Вас не зламати!», - написав Андрій Пятов в посланні захопленим морякам.

У командуванні ВМС ЗСУ повідомили, що висловлюють повагу і подяку всім, хто підтримує військових моряків в російському полоні.

«Андрій Пятов своїм теплим листом підтримав військовополонених моряків, йому вручено Військово-Морський Прапор Збройних Сил України як символ вдячності за участь в долі незламних українських воїнів», - відзначили в командуванні.

Прапор голкіперу вручили курсанти морських навчальних закладів Одеси. Командування ВМС також подякувало керівництву центрального стадіону «Чорноморець», завдяки сприянню якого близько 300 курсантів, ліцеїстів, військовослужбовців ВМС ЗС України отримали можливість відвідати матч.

Нагадаємо, під час матчу в Одесі ультрас «Шахтаря» влаштували акцію протесту проти нових правил продажу квитків на матчі гірників, під час якої спалили прапор Росії.



"Там буде жорстка версія": Нардеп розповів про консульські послуги для військовозобов'язаних

четвер, 18 квітень 2024, 8:30

Представник української делегації в ПАРЄ, яка працює з правами людини, висловився про необхідність надання можливості українцям справедливо користуватися консульськими послугами, щоб запобігти масовим відмовам від громадянства. Про це йшлося в коментар...

Вчені розповіли, до якого максимального віку можуть дожити люди

четвер, 18 квітень 2024, 8:24

Люди споконвіку намагалися вигадати спосіб боротьби зі старінням та смертю. Тому протягом історії максимальна тривалість життя постійно зростала завдяки покращенню умов життя, медицині та гігієні, передають Патріоти України. Проте й досі наукова спіль...